fbpx
AirlinesFinancieelNieuws

Delta en Korean krijgen toestemming voor joint venture

Delta Air Lines en Korean Air hebben toestemming gekregen van het Amerikaanse Department of Transportation voor de joint venture die de maatschappijen eerder aankondigden.

Netwerk
Door de joint venture hebben de bedrijven een gezamenlijk netwerk van meer dan 290 bestemmingen in Amerika en meer dan 80 in AziĆ«. Eerder dit jaar opende Delta de route Atlanta – Seoul om te anticiperen op de joint venture.

Voorzieningen
“We kijken er naar uit om onze klanten een nog betere ervaring te bieden met betere connecties, faciliteiten en voorzieningen op de grond en in de lucht”, aldus Ed Bastian, CEO van Delta.

Samen
De maatschappijen hebben ook een aanvraag liggen voor de joint venture bij het Koreaanse Ministerie van Land, Infrastructuur en Transport. In juni kondigde de maatschappijen deze nauwere vorm van samenwerking aan. De geschiedenis tussen deze twee maatschappijen stamt uit 2000, toen beide maatschappijen mede-oprichters werden van luchtvaartalliantie SkyTeam.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button