fbpx
AirlinesFinancieelNieuws

Delta en Korean krijgen toestemming voor joint venture

Delta Air Lines en Korean Air hebben toestemming gekregen van het Amerikaanse Department of Transportation voor de joint venture die de maatschappijen eerder aankondigden.

Netwerk
Door de joint venture hebben de bedrijven een gezamenlijk netwerk van meer dan 290 bestemmingen in Amerika en meer dan 80 in AziĆ«. Eerder dit jaar opende Delta de route Atlanta – Seoul om te anticiperen op de joint venture.

Voorzieningen
“We kijken er naar uit om onze klanten een nog betere ervaring te bieden met betere connecties, faciliteiten en voorzieningen op de grond en in de lucht”, aldus Ed Bastian, CEO van Delta.

Samen
De maatschappijen hebben ook een aanvraag liggen voor de joint venture bij het Koreaanse Ministerie van Land, Infrastructuur en Transport. In juni kondigde de maatschappijen deze nauwere vorm van samenwerking aan. De geschiedenis tussen deze twee maatschappijen stamt uit 2000, toen beide maatschappijen mede-oprichters werden van luchtvaartalliantie SkyTeam.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button