fbpx
Frequente reizigersNieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Beperkt vliegverkeer Schiphol door storing

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) kampt met een storing, zo bevestigt een woordvoerster. Het gaat om een technische storing in het luchtverkeersleidingsysteem. Hierdoor hebben vooral vertrekkende vluchten van Schiphol last van vertraging.

Tijd
LVNL weet niet in welke mate het vliegverkeer last ondervindt van deze storing, noch hoelang het duurt voordat deze opgelost is.

Schiphol
Volgens Schiphol kunnen reizigers te maken krijgen met vertragingen en raadt de reizigers aan de Schiphol app in de gaten te houden of de luchtvaartmaatschappij waarmee ze vliegen te raadplegen voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button