AirlinesFrequente reizigerNieuws

KLM breidt codeshare met Air Mauritius uit

KLM heeft aan het begin van het winterseizoen 2017/2018 de codesharing met Air Mauritius uitgebreid, zo laat een woordvoerder van KLM desgevraagd weten aan Up in the Sky.Codeshare
De nieuwe routes die door Air Mauritius voor KLM gevlogen worden zijn vanaf het Afrikaanse eiland in de Indische Oceaan naar verschillende bestemmingen. Vanaf Mauritius wordt er gevlogen op het vliegveld Parijs Charles de Gaulle, Perth in Australië en Rodrigues, een eilandje dat tot Mauritius behoort. Ook gaan er vluchten van Mauritius naar St-Denis de la Reunion en St-Pierre de la Reunion in het Franse departement Reunion in de Indische Oceaan.

Uitbreiding
In februari van dit jaar liet KLM al weten dat ze vluchten zullen delen met Air Mauritius vanaf 30 oktober. De vluchten tussen Amsterdam en Mauritius worden door KLM met een Boeing 787-9 gevlogen met in totaal 294 stoelen verdeeld over drie klassen. Er kunnen 30 passagiers in business class, 45 in economy comfort en 219 reizigers in economy. Air Mauritius vliegt deze route met een Airbus A340 met 28 business class plekken en 264 plaatsen in economy.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.