fbpx
Naast het nieuwsNL NieuwsProfessionalSchiphol Airport

Schiphol kondigt nieuwe digitale topman aan

Vanaf 1 februari komend jaar wordt Henk Jan Gerzee de nieuwe Chief Digital Officer van Royal Group Schiphol, zo meldt de luchthaven. Hij vervangt dan Roy Scheerder die de functie de afgelopen zes maanden op interim basis vervulde.

Carrière
Henk Jan Gerzee werkt op dit moment nog als Chief Digital Officer & CIO bij Dorel Juvenile. Hiervoor was hij manager bij KLM Royal Dutch Airlines en bekleedde hij verschillende managementfuncties bij Elsevier. In zijn nieuwe functie wordt hij eindverantwoordelijke voor de digitale strategie van Schiphol.

Next Level
Jos Nijhuis, President-directeur van Royal Schiphol Group zegt over Gerzee en zijn nieuwe functie: “Schiphol is ambitieus en wil de beste digitale luchthaven van de wereld zijn. Omdat de impact van deze transformatie groot is, is gekozen voor een strategisch leider die dit kan aanjagen. Gerzee neemt veel ervaring en kennis over digitale transformatie en technologie mee en dat past perfect in de ontwikkeling die wij als Digital Airport willen maken. We zijn ervan overtuigd dat hij Schiphol op digitaal gebied naar een ‘next level’ gaat brengen”.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button