fbpx
Naast het nieuwsProfessional

AFI KLM E&M breidt contract met Jeju Air uit

Air France Industries KLM Engineering & Maintenance (AFI KLM E&M) breidt het onderhoudscontract met de Zuid-Koreaanse low-cost vliegmaatschappij Jeju Air uit, zo meldt AFI KLM E&M.

Motoren
AFI KLM E&M heeft al een onderhoudscontract met Jeju Air voor allerhande onderhoud- en reparatieservices aan de CFM56-7B motoren. Met de uitbreiding komen er tien onderhoudsbeurten bij. Met het contract verstevigd AFI KLM E&M de positie als Maintenance, Repair en Operating (MRO) partner van Jeju Air.

Uitbreiding
Met het contract helpt AFI KLM E&M de airline met de uitbreiding van de operaties van Jeju Air. De luchtvaartmaatschappij zal in 2020 vijftig Boeing 737-800 toestellen in de vloot hebben, waarvan er nu al 30 in gebruik zijn.

Ondersteuning
Vice president van de AFI KLM E&M verkoopafdeling zegt over het contract: “met de inclusie van de CFM56-7 motoren die we al voor Jeju Air onderhouden, laat zien dat zij tevreden zijn met onze service, dit is een essentieel punt voor ons. We hopen Jeju Air verder te kunnen ondersteunen in de groei door de meest competitieve prijs en prestatie te leveren in MRO oplossingen”.

Jeju
De Zuid-Koreaanse airline is in 2005 opgericht en begon de eerste vluchten in 2006. De maatschappij vliegt binnenlandse vluchten en op 42 bestemmingen in Azië. De maatschappij heeft 2200 personeelsleden in dienst.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button