fbpx
Frequente reizigersNaast het nieuws

Air Moldova vliegt en treint reizigers naar Nederland

Air Moldova biedt reizigers een nieuw reispakket naar Nederland aan, het Air & Rail Netherlands, zo meldt de luchtvaartmaatschappij.

Trein
In samenwerking met BeNe Rail, een samenwerkingsverband tussen de NS en de Belgische Spoorwegen (NMBS), biedt Air Moldova de reizigers een vlucht en treinreis vanuit de Moldavische hoofdstad Chisinau naar Rotterdam en Amsterdam. De reizigers op Brussels Airport overstappen op de internationale trein naar de Nederlandse steden.

Reis
De vlucht van Chisinau naar Brussel wordt tijdens het winterseizoen twee keer per week gevlogen, op donderdag en zondag. In het zomerseizoen komt daar een derde vlucht bij.

Overstap
Voorheen vloog de luchtvaartmaatschappij wel rechtstreeks op Schiphol, maar komt nu met deze oplossing voor reizigers die naar de Nederlandse hoofdstad willen. Vanuit Brussel kunnen zij op de internationale trein stappen die zowel Rotterdam als Amsterdam aandoet.

Air Moldova
De luchtvaartmaatschappij is op 12 januari 1993 opgericht. Op 13 juli 2004 werd de airline een actief lid van de International Association of Air Transport (IATA). De vloot van Air Moldova bestaat uit twee Airbus A320’s, twee Airbus A319’s en drie Embraer 190’s.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button