fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsVliegtuigen

Boeing gestart met assemblage van mini MAX – foto’s

Boeing is gestart met de eindassemblage van de 737 MAX 7, zo meldt het bedrijf. Dit is het kleinste model uit de MAX-serie, met een lengte van 35 meter en plaats voor maximaal 172 passagiers. Het toestel is daarmee wat langer dan de voorganger, de Boeing 737-700. De grotere broer, de 737 MAX 8, vliegt inmiddels al succesvol voor maatschappijen zoals Norwegian en Southwest. Door nieuwe motoren en enkele andere aanpassingen zijn de MAX-toestellen veel efficiënter dan oudere vliegtuigen. Bekijk hieronder enkele foto’s van de assemblage van de MAX 7:

©Boeing

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button