AirlinesFrequente reizigerNaast het nieuwsVliegtuigtype & -bouwerZakelijke Reiziger

Lufthansa toont glimp van businessclass Boeing 777-9

Lufthansa heeft een impressie vrijgegeven van de nieuwe businessclass die met de komst van de Boeing 777-9 wordt geïntroduceerd. Kenmerkend voor de nieuwe stoel is vooral de extra privacy en persoonlijke ruimte.

Vernieuwingen
Grotere schermen en een hoofdsteun aan de zijkant om tijdens het slapen tegenaan te leunen zijn enkele vernieuwingen in de uitvoering. Bovendien zijn alle stoelen toegankelijk vanuit het gangpad.

(c)Lufthansa

Launch
De maatschappij heeft 20 next-generation B777-9’s besteld. Naar verwachting wordt de eerste in 2020 aan de vloot toegevoegd. Lufthansa is de launch customer van de nieuwste variant uit de B777-familie.

(c)Lufthansa

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/