fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

FlyDubai rust 737 MAX uit met full-flat bedden

Luchtvaartmaatschappij FlyDubai biedt twaalf passagiers aan boord van de nieuwe 737 MAX 8 de kans op een goede nachtrust. De maatschappij voert de businessclass uit met full-flat bedden.

De maatschappij vliegt nu met vier 737 MAX-toestellen en heeft er 76 besteld. De toestellen zijn voorzien van het Boeing Sky Interior, waarbij in de economy class 144 stoelen gaan. De twaalf passagiers in de businessclass krijgen een voorkeursbehandeling.

Bed
De 2-2 opstelling in de businessclass geeft passagiers meer ruimte. De stoelen kunnen platgelegd worden. Hierdoor ontstaat een bed van 1,98 meter lang.Daarnaast hebben de passagiers extra opbergruimte in de vloer.

Entertainment
Ook qua inflight-entertainment hebben passagiers veel keuze. In de businessclass hebben de reizigers een 15.6 inch scherm tot hun beschikking. Ook in de economyclass hebben passagiers de beschikking over schermpjes. Die zijn met 11,6 inch wel kleiner dan de businessclass.

Sky Interior
FlyDubai is niet de enige maatschappipj die 737’s luxe inricht. Ook de Amerikaanse carrier JetBlue gebruikt het Sky Interior van Boeing.

Zo ziet de businessclass eruit (c) FlyDubai

 

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button