fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

VLM opent route van Antwerpen naar Zurich

De Belgische luchtvaartmaatschappij VLM Airlines verbindt vanaf januari Antwerpen met Zurich. De maatschappij voert per dag twee vluchten uit tussen beide steden.

Voor VLM is het de tweede bestemming vanaf Antwerpen. De maatschappij omschrijft de nieuwe route als een ‘missing link’ op de Europese luchtvaartkaart. Zowel Antwerpen als Zurich spelen een belangrijke rol in de Europese economie. Antwerpen is een belangrijke handelsplaats voor diamanten, terwijl in Zurich veel grote financiële instellingen zitten.

Verheugd
De maatschappij is “zeer verheugd” dat de vluchten worden aangeboden. VLM biedt “een uitstekende dagrandverbinding die zowel zakenreizigers als toeristen toelaat om het maximum uit hun verblijf te halen.”

Fokker 50
De vluchten vanaf Antwerpen worden twee keer per dag uitgevoerd met een Fokker 50. De ochtendvlucht vertrekt om 07.15 uur vanuit Antwerpen en landt om 08.55 uur in Zwitserland. Een half uur later vertrekt het toestel weer naar Antwerpen. Aan het eind van de dag wordt de vlucht nogmaals uitgevoerd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button