fbpx
IncidentenNieuws

Gewonden na zware turbulentie Eva Air Boeing 777

Een Boeing 777-300ER is donderdag tijdens een vlucht van Taipei naar Chicago (BR56) ten zuiden van Japan in zware turbulentie beland. Drie passagiers en acht bemanningsleden raakten gewond. Het toestel vloog door naar Chicago waar het zo’n elf uur later veilig landde.

Verzorgd
Aan boord waren 178 passagiers en 21 crewleden. Een van de bemanningsleden was zwaargewond. Gedurende de rest van de vlucht heeft een passagier met medische achtergrond de gewonden verzorgd. Na aankomst in Amerika zijn de gewonden naar het ziekenhuis gebracht.

Er is door de Taiwanese veiligheidsdienst een onderzoek ingesteld.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button