IncidentenNieuws

Gewonden na zware turbulentie Eva Air Boeing 777

Een Boeing 777-300ER is donderdag tijdens een vlucht van Taipei naar Chicago (BR56) ten zuiden van Japan in zware turbulentie beland. Drie passagiers en acht bemanningsleden raakten gewond. Het toestel vloog door naar Chicago waar het zo’n elf uur later veilig landde.

Verzorgd
Aan boord waren 178 passagiers en 21 crewleden. Een van de bemanningsleden was zwaargewond. Gedurende de rest van de vlucht heeft een passagier met medische achtergrond de gewonden verzorgd. Na aankomst in Amerika zijn de gewonden naar het ziekenhuis gebracht.

Er is door de Taiwanese veiligheidsdienst een onderzoek ingesteld.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close