AirlinesIndustrieNieuwsProfessionalVliegvelden

‘Thomas Cook voegt zich bij bieders Gatwick-slots’

Ook Thomas Cook heeft een bod uitgebracht op de Gatwick-slots die vrijkwamen door het faillissement van Monarch. Deze week werd na hoger beroep door de Britse rechter geoordeeld dat curator KPMG de slots op de Londense luchthavens Gatwick en Luton toch mag verkopen.

Bod
Dit meldt Reuters op basis van twee bronnen dichtbij de onderhandelingen. “We hebben onze interesse geuit,” aldus een van de bronnen. De maatschappij heeft geen bod uitgebracht op de slots op Luton.

Lijstje
Thomas Cook is toegevoegd aan het lijstje van airlines dat kans maakt op de landingsrechten. EasyJet, IAG, Wizz Air en Norwegian brachten al eerder een bod uit. De waarde van de slots wordt geschat op zo’n 60 miljoen pond (67 miljoen euro). Naar verwachting gaat de hoogste bieder er uiteindelijk met de slots vandoor.

Lees meer over de onderhandelingen rond de Monarch-slots.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close