AirlinesIndustrieNieuwsProfessionalVliegvelden

‘Thomas Cook voegt zich bij bieders Gatwick-slots’

Ook Thomas Cook heeft een bod uitgebracht op de Gatwick-slots die vrijkwamen door het faillissement van Monarch. Deze week werd na hoger beroep door de Britse rechter geoordeeld dat curator KPMG de slots op de Londense luchthavens Gatwick en Luton toch mag verkopen.

Bod
Dit meldt Reuters op basis van twee bronnen dichtbij de onderhandelingen. “We hebben onze interesse geuit,” aldus een van de bronnen. De maatschappij heeft geen bod uitgebracht op de slots op Luton.

Lijstje
Thomas Cook is toegevoegd aan het lijstje van airlines dat kans maakt op de landingsrechten. EasyJet, IAG, Wizz Air en Norwegian brachten al eerder een bod uit. De waarde van de slots wordt geschat op zo’n 60 miljoen pond (67 miljoen euro). Naar verwachting gaat de hoogste bieder er uiteindelijk met de slots vandoor.

Lees meer over de onderhandelingen rond de Monarch-slots.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close