fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

TUI fly lanceert 12 nieuwe routes vanuit België

Tui fly lanceert nieuwe vluchten voor het zomerseizoen van volgend jaar, zo meldt de luchtvaartmaatschappij. Vanuit alle commerciële luchthavens in België biedt de airline vluchten aan naar tal van bestemmingen.

Brussel
Vanuit Brussels Airport worden de Griekse bestemmingen aangevuld met Thassos en Lesbos. In totaal vliegt Tui fly op vijftien Griekse bestemmingen. Met een Boeing 787-8 dreamliner vliegt de maatschappij vanaf 25 juni volgend jaar vanuit Brussel naar Curaçao en Aruba op de Nederlandse Antillen. Valencia wordt de zeventiende Spaanse bestemming waar Tui fly vanuit België naar vliegt. De routes naar Tunesië en Luxor worden sinds dit winterseizoen al gevlogen en zullen ook in volgend jaar zomer in gebruik blijven.

Charleroi
Vanuit Brussels South Charleroi Airport vliegt Tui fly twee keer in de week naar Djerba en Enfidha in Tunesië. Met deze vluchten wil de maatschappij antwoord geven op de groeiende vraag naar vluchten op deze bestemmingen. De route naar Murcia in Spanje die deze winter opgestart is blijft ook in de zomer bestaan.

Luik
Vanuit Liege Airport wordt de route naar de industriestad Kayseri in Turkije opgestart vanwege de grote vraag vanuit de Turkse gemeenschap in België naar deze bestemming. De twee Tunesische steden Djerba en Enfidha worden ook vanuit Luik in juli en augustus eenmaal per week bediend.

Oostende
Vanuit de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge wordt de route naar Enfidha verlengd en Djerba wordt toegevoegd aan het aanbod vanuit Oostende. Een nieuwe route naar het Griekse eiland Corfu wordt in gebruik genomen en twee nieuwe bestemmingen in Egypte worden toegevoegd. Reizigers naar Hurghada en Sharm el Sheikh kunnen vanaf Oostende naar deze zonbestemmingen vliegen.

Antwerpen
Vanuit de Internationale Luchthaven Antwerpen wordt het Italiaanse Firenze toegevoegd aan het aanbod vanaf deze luchthaven.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button