fbpx
IncidentenNieuws

United-vlucht met zieke passagiers wijkt uit naar Londen

Een Boeing 767-300 van United is zondag omgekeerd nadat meerdere passagiers ziek werden. Het toestel met registratie N653UA was op weg als vlucht UA31 van München naar Newark. De bemanning besloot uit te wijken naar Londen Heathrow.

Misselijk
Een aantal passagiers had aangegeven zich licht in het hoofd te voelen en misselijk te zijn. De crew besloot de oversteek naar Amerika uit te stellen, en een voorzorgslanding te maken. Circa 45 minuten later kwam de vlucht veilig aan op Heathrow.

Check
Het toestel werd opgewacht door ambulances. Een aantal passagiers zijn ter plekke onderzocht. Een van hen moest het vliegtuig verlaten. Later besloot men de vlucht te schrappen en alle passagiers om te boeken op een andere vlucht. Iedereen heeft uiteindelijk een medische check gekregen. Ook het vliegtuig is onderzocht.

Onduidelijk is wat de oorzaak was van het incident.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button