fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Eurowings rechtstreeks vanuit Düsseldorf naar New York

Vanaf 28 april volgend jaar vliegt de Duitse luchtvaartmaatschappij Eurowings vanuit Düsseldorf rechtstreeks naar New York, zo meldt de airline. De vluchten worden dagelijks uitgevoerd.

Zon
Niet alleen New York is een nieuwe bestemming voor Eurowings vanuit Düsseldorf. Ook worden er drie maal per week vluchten naar Miami en Fort Myers uitgevoerd. De dagelijkse vluchten naar New York worden vanaf 28 april gevlogen. Naar Fort Meyers vertrekt de eerste vlucht op 3 mei en wordt op dinsdag, donderdag en zaterdag gevlogen. Een dag later, op 4 mei, gaat de eerste vlucht naar Miami en zal op woensdag, vrijdag en zondag gevlogen worden.

Uitbreiding
Eurowings heeft al langeafstandsvluchten vanuit Düsseldorf naar Punta Cana in de Dominicaanse republiek en Cancun in Mexico. Met de drie nieuwe bestemmingen in de Verenigde Staten stopt het volgens Oliver Wagner, de commerciëel directeur van Eurowings, niet: “Onze nieuwe bestemmingen in New York en Florida zijn pas het begin. In de zomer van 2018 zullen we onze vloot in Düsseldorf vergroten en daarmee onze positie in de hoofdstad van Nordrhein-Westfalen versterken”.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button