AirlinesFrequente reizigerNieuws

KLM bekijkt situatie Bali van dag tot dag

De luchthaven van Denpasar is momenteel gesloten vanwege de Agung vulkaanuitbarsting. Het vluchtsegment van de KL 835 /KL836, Singapore- Denpasar- Singapore is voor zowel dinsdag 28 als woensdag 29 november geannuleerd.

KLM
KLM vliegt sinds zaterdag niet tussen Singapore en Denpasar. Een woordvoerder van KLM laat desgevraagd aan Up in the Sky weten dat ze de situatie van dag tot dag bekijken.

Vulkaan
Het Indonesische Ministerie van Transport heeft laten weten dat als gevolg van de vulkaanuitbarsting de vliegvelden Ngurah Rai Airport Denpasar op Bali en Lombok International Airport tot ten minste 29 november 07:00 uur lokale tijd gesloten blijven. De luchthavens kunnen langer gesloten worden vanwege de gevolgen van de aswolk.

Vluchten
De passagiers die vandaag en woensdag 29 november vanaf Amsterdam vertrekken met eindbestemming Denpasar zijn geïnformeerd dat hun vlucht is geannuleerd. De KL 835/836 Amsterdam- Singapore- Amsterdam vliegen wel volgens de reguliere dienstregeling.
Door het sluiten van de luchthaven op Bali hebben er tot nu toe 443 vluchten last van ondervonden. Het vliegveld ligt op een kleine 60 kilometer van de vulkaan.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close