fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

Nieuwe routes Wizz Air naar West-Europa

Wizz Air vliegt vanaf juni volgend jaar vijf nieuwe routes tussen Sibiu, een stad in Roemenië, en Kopenhagen, Charleroi, Parijs Beauvais, Basel en Frankfurt Hahn, zo meldt de luchtvaartmaatschappij.

Sibiu
Vanuit de Wizz Air basis in Sibiu, een middeleeuwse stad aan de voet van de Transsylvanische Alpen, worden vanaf volgend jaar nieuwe routes aangeboden naar Kopenhagen, Charleroi, Parijs Beauvais, Basel en Frankfurt Hahn. Met de uitbreiding van deze routes vliegt Wizz Air op elf bestemmingen in acht landen vanuit Sibiu. Om deze routes te vliegen stationeert de maatschappij een tweede toestel op het vliegveld, een Airbus A320.

A320
Johan Eidhagen, hoofd marketing bij Wizz Air zegt over de stationering van de Airbus A320 op Sibiu: “we blijven investeren in de regio met de toevoeging van een tweede Airbus A320 die onze vloot in Sibiu vanaf juni 2018 zal versterken. We lanceren vijf nieuwe routes vanuit Sibiu en we vergroten de wekelijkse frequentie op de vier populairste routes”.

Routes
De vluchten vanuit Sibiu naar de nieuwe locaties worden vanaf 21 juni 2018 in gebruik genomen. De vlucht naar de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen, wordt op maandag, woensdag en vrijdag gevlogen. Naar Brussel Charleroi wordt er op dinsdag, donderdag en zaterdag gevlogen. Naar Parijs Beauvais vliegt Wizz Air op maandag, woensdag en vrijdag. De vluchten naar Basel vinden plaats op donderdag en zondag. Op maandag en vrijdag vertrekt de vlucht naar Frankfurt Hahn.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button