fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Uitbreiding netwerk Adria Airways: 6 nieuwe bestemmingen

De Sloveense luchtvaartmaatschappij Adria Airways breidt het netwerk komende zomer uit, zo meldt de airline. Er wordt op zes nieuwe Europese bestemmingen gevlogen.

Zomer
Vanaf 25 maart volgend jaar gaat Adria Airways naar zes nieuwe bestemmingen in Europa vliegen. De al bestaande vlucht tussen Ljubljana en Kiev wordt ook tijdens de zomer gevlogen. De nieuwe bestemmingen zijn Hamburg in Duitsland, Genève in Zwitserland, Boekarest in Roemenië, Sofia in Bulgarije en Dubrovnik en het eiland Brač in Kroatië.

Vluchten
Naar de bestemmingen in Kroatië wordt twee keer per week gevlogen. De vluchten naar Hamburg vertrekken vier keer per week, net zoals de vluchten naar Boekarest. Naar Sofia en Genève wordt drie keer per week gevlogen.

Adria
De Sloveense airline heeft een vloot bestaande uit drie Airbus A319’s, zes Bombardier CRJ900LR’s en drie Bombardier CRJ700ER toestellen. Wekelijks voert de maatschappij 196 vluchten uit vanaf het vliegveld van Ljubljana. De vliegmaatschappij werd in 2004 lid van het in 1997 opgerichte Star Alliance, een alliantie van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button