fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

‘Low cost carrier Scoot van Singapore naar Berlijn’

De Aziatische low-cost carrier Scoot voegt een tweede Europese bestemming toe. De maatschappij vliegt vanaf 2018 ook van Singapore naar Berlijn. Dit melden diverse internationale media.

De low-cost carrier is onderdeel van Singapore Airlines en vliegt voornamelijk binnen Azië. Op de langere afstanden vliegt de maatschappij nu naar Athene. Daar komt Berlijn vanaf de tweede helft van 2018 bij.

Vier vluchten
Volgens Business Traveller plant Scoot in eerste instantie vier vluchten per week naar Berlijn Tegel. Op de route zet de maatschappij een Boeing 787 in. Scoot vliegt enkel met Dreamliners.

Stiltezone
Aan boord van de Boeings kunnen 329 passagiers mee. Voor 311 van hen staat een stoel in de economyclass, de overgebleven achttien zitten in de businessclass. In de economyclass heeft Scoot zones waar kinderen onder de 12 niet zijn toegestaan. In deze stiltezone hebben passagiers bovendien extra beenruimte.

Vier luchthavens
Met de komst van Scoot wordt Singapore vanaf vier Duitse luchthavens rechtstreeks bereikbaar. Flagcarrier Singapore Airlines vliegt van Singapore naar Düsseldorf, München en Frankfurt. In het verleden vloog de maatschappij naar Berlijn Schönefeld.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button