AirlinesLiefhebberNaast het nieuws

Bijzondere Malaysia A350 maakt eerste testvlucht – foto’s

Op de dag dat Malaysia haar eerste A350 verwelkomde in Kualu Lumpur, maakte het tweede toestel voor de maatschappij zijn maiden flight. En dat is niet zomaar een toestel, maar één met een speciale Negaraku-livery. Daardoor lijkt het alsof de Maleisische vlag om de A350 is gedrapeerd. Dit ter ere van de zestigjarige onafhankelijkheid van het land. Bekijk hieronder enkele foto’s:

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close