AirlinesFinancieelNieuwsProfessional

China Southern wil meer American en mogelijk uit Skyteam

China Southern Airlines zegt dat er potentie is voor een verdere samenwerking met American Airlines. Dat schrijft Flight Global.

Steun
In een TV-interview zegt Tan Wan Geng, president van China Southern, dat de markt tussen China en de Verenigde Staten ‘de grootste is’ en dat hij meer steun wil van zijn Amerikaanse partner.

Potentie
“Dit is de reden waarom we de samenwerking zijn aangegaan met American Airlines. Het is nog maar het begin, in de toekomst zal China Southern meer naar de VS vliegen en zal American Airlines meer naar China vliegen. Ik denk dat we veel potentie in de samenwerking”, aldus Geng.

Skyteam
Tevens is er een interne discussie gaande binnen de Chinese maatschappij over het al dan niet verlaten van Skyteam zodat er nauwer kan worden samengewerkt met Oneworld-lid American. In augustus kocht de Amerikaanse maatschappij 2,68 procent van de aandelen van China Southern.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close