fbpx
AirlinesNieuwsProfessional

EasyJet least A320’s voor Berlijn basis

EasyJet least zes A320’s om de basis om de Berlijn Tegel-basis op te starten. De toestellen zijn afkomstig van verhuurbedrijf SmartLynx en worden gedurende drie maanden inclusief personeel voor easyJet ingezet.

Zes
De zes toestellen worden ingezet vanaf 7 januari en zullen op 31 maart weer teruggaan naar SmartLynx. De A320’s hebben 180 stoelen voor passagiers aan boord. De verwachting is ook dat nog enkele toestellen van Condor worden geleasd.

Tijdelijk
EasyJet heeft 25 A320’s en de slots op Tegel overgenomen van het failliete airberlin. De nu aangekondigde tijdelijke lease is ter overbrugging totdat de 25 toestellen in de vloot komen.

Tegel
De basis op Tegel is nieuw voor de Britse prijsvechter. Tot nog opereerde easyJet vanaf Berlijn Schönefeld. Met de extra vluchten op Tegel wordt het de grootste maatschappij in de Duitse hoofdstad. De komende winterperiode wordt de dienstregeling op Tegel langzaam opgestart, maar in het zomerseizoen van 2018 moet er een volledig netwerk operationeel zijn, meldde easyJet eerder.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button