AirlinesFrequente reizigerNieuws

Jetstar vanaf maandag weer naar Bali

Jetstar vervolgt vanaf maandag alle vluchten tussen Bali en Australië. Zondag annuleerde de maatschappij elke vlucht naar Bali. Vanaf het Indonesische eiland vertrokken nog wel een paar vluchten.

Omstandigheden
De maatschappij verwacht dat de vliegcondities maandag een stuk beter zijn. “Onze senior piloten houden de situatie in de gaten en komen morgenochtend met een update van het Volcanic Ash Advisory Centre. We geven onze passagiers een update als de situatie wijzigt”, aldus de maatschappij.

Tickets
Vliegtickets van klanten in Bali worden automatisch omgeboekt. Reizigers met de langste vertraging krijgen hierbij voorrang. Klanten in Australië mogen maandag naar Bali vliegen, maar ze mogen de bestemming of de datum ook kosteloos wijzigen of de reservering annuleren in ruil voor een tegoedbon.

Virgin Australia
Ook Virgin Australia heeft zondag de vluchten vanaf Australië naar Bali geannuleerd. Vanaf Denpasar zullen er drie herstelvluchten vertrekken. Twee vluchten vanaf Australië naar Bali op maandag worden geannuleerd en vanaf Bali zal er één herstelvlucht naar Australië vertrekken. De maatschappij laat op haar website weten de situatie in de gaten te houden zodat de veiligheid gewaarborgd kan worden.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close