fbpx
Nieuws

Lufthansa is beste Europese airline en viert dat met B747

Lufthansa is vandaag de eerste en enige Europese maatschappij geworden die vijf sterren krijgt van Skytrax. De andere negen maatschappijen met die rating zijn allemaal Aziatisch. Lufthansa vierde het heugelijke nieuws zojuist met de onthulling van een speciale sticker op een Boeing 747-8 .

De beoordelaars van Skytrax zijn vooral enthousiast over de gemoderniseerde cabines van Lufthansa, waardoor passagiers in alle vliegtuigen hetzelfde product krijgen aangeboden. Daarnaast zou de catering in businessclass sterk verbeterd zijn door de introductie van ‘restaurantservice’.

Ook is Skytrax zeer positief over de nieuwe businessclass in de Boeing 777-9’s. Dat is wel opmerkelijk, want die toestellen komen pas vanaf 2020 in dienst.

Boeing 747-8
Lufthansa onthulde vanmiddag een speciale sticker op een Boeing 747-8, zodat de vijf sterren goed onder de aandacht van het publiek worden gebracht. In plaats van de naam van de maatschappij staat er nu ‘5 Star Hansa’ op de romp. Bekijk hieronder een foto en een kort filmpje:

Andere maatschappijen
De andere maatschappijen met vijf sterren van Skytrax zijn ANA, Asiana, Cathay Pacific, Etihad, EVA Air, Garuda Indonesia, Hainan, Qatar Airways en Singapore Airlines. Ter vergelijking: KLM krijgt van Skytrax vier sterren.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button