fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Finnair vaker naar Lapland

Finnair gaat in het winterseizoen 2018/2019 vaker naar Lapland vliegen door de groeiende vraag van Aziatische reizigers, zo meldt de maatschappij.

Azië
Door de groeiende vraag van Aziatische reizigers naar Fins Lapland voegt Finnair in het winterseizoen van volgend jaar 230 vluchten toe naar bestemmingen in het hoge noorden. In totaal worden er 482.000 plaatsen aangeboden op vluchten naar Ivalo, Rovaniemi, Kittilä en Kuusamo tijdens de piek in het winterseizoen. Dat is een verhoging van vijftien procent ten opzichte van komend winterseizoen.

Zomer
Vanaf juni volgend jaar wordt de frequentie van vluchten naar populaire Europese steden door Finnair verhoogd. De Finse luchtvaartmaatschappij vliegt komende zomer dagelijks naar de Spaanse stad Lissabon en achttien keer per week naar Barcelona. Van en naar de Hongaarse hoofdstad Budapest wordt driemaal daags gevlogen en naar Krakow in Polen komen er twee nieuwe wekelijkse vluchten bij. Het Zwitserse Genève krijgt volgend jaar zowel in de zomer als winter een extra wekelijkse vlucht.

Groei
Juha Järvinen, topman bij Finnair is tevreden met de extra vluchten: “we zijn blij dat we verbeterde connecties aan onze klanten kunnen aanbieden. Finnair ondergaat de grootste groeiperiode in de geschiedenis van de maatschappij, waardoor we meer keuze en mogelijkheden bieden voor reizen tussen Europa en Azië dan ooit”.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button