fbpx
AirlinesEmbraerFrequente reizigersNieuws

Tui België vanaf Rotterdam naar Kroatië

Vanaf drie mei volgend jaar vliegt Tui Fly België wekelijks met een Embraer E190 vanuit Rotterdam Zestienhoven naar Brač Airport in Kroatië, zo meldt website routesonline.

Brač
TUI Airlines België gaat vanaf komende zomer een aantal nieuwe routes vliegen vanaf verschillende vliegvelden in Nederland en België. De enige nieuwe Nederlandse vlucht, die tot nu toe bekend is, is die vanaf Rotterdam The Hague Airport naar het eiland Brač in Kroatië. Deze vlucht wordt wekelijks gevlogen.

België
Vanuit verschillende luchthavens in België worden er ook nieuwe routes gevlogen. Vanuit Antwerpen wordt met een Embraer E190 wekelijks naar Florence in Italië gevlogen. Tui vliegt vanaf Brussels Airport wekelijks naar het Griekse Mytilene op Lesbos met een Boeing 737-700 vanaf vier mei. Later in het jaar, van 29 juni tot 31 augustus, wordt de route met een Boeing 737 MAX 8 gevlogen. Ook vanuit Brussel gaan er vanaf 30 maart vluchten naar Valencia en vanaf Brussel Charleroi wordt er vanaf 31 maart naar Enfidha gevlogen. Vanuit Luik vertrekken er komende zomer wekelijkse vluchten naar Enfidha en Kayseri.

Embraer
Het toestel van de Braziliaanse vliegtuigbouwer, de Embraer E190, dat vanaf Rotterdam Zestienhoven gaat vliegen biedt ruimte aan 112 passagiers. Het vliegtuig heeft een lengte van 36,24 meter en een spanwijdte van 28,72 meter. De kruissnelheid bedraagt 860 kilometer per uur en kan ruim 4000 kilometer overbruggen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button