AirlinesFrequente reizigerNieuws

Zes nieuwe routes voor Air France vanuit Zuid-Frankrijk

Komende zomer vliegt Air France rechtstreeks naar zes bestemmingen vanuit Zuid-Frankrijk, zo meldt de airline. De routes vertrekken uit Marseille, Nice en Toulouse.Marseille
Vanuit Marseille vliegt Air France in de periode van 23 juli tot en met 31 augustus driemaal in de week naar Athene in Griekenland en naar Beiroet in Libanon. De vluchten vertrekken op zaterdag, dinsdag en donderdag.

Nice
Ook vanuit Nice wordt er drie keer per week naar Athene gevlogen en twee maal per week naar Beiroet in de maanden juli en augustus. Naar Tel Aviv in Israël gaat er twee keer in de week een vlucht van 21 maart tot en met 21 oktober.

Toulouse
Vanuit Toulouse wordt er vier maal per week naar Athene gevlogen in de periode van 21 april tot en met 30 september. Alle hierboven genoemde vluchten worden met een Airbus A320, waar 170 passagiers in kunnen, en met een Airbus A321 waar 212 reizigers plaats in kunnen nemen, gevlogen.

Vraag
De extra routes zijn het antwoord op de hoge vraag van vrijetijdsreizigers tijdens de zomervakantie. Doordat er minder zakelijke reizigers zijn, is het voor Air France mogelijk om de vliegtuigen vanuit de Zuid-Franse steden in te zetten tijdens de drukke vakantieperiode.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.