InnovatieLiefhebberNaast het nieuws

Zo zien de virtuele ramen van Emirates er in het echt uit

Op de Dubai Air Show vorige maand onthulde Emirates haar nieuwe first class-product voor in de Boeing 777’s. Naast alle luxe heeft Emirates daarin ook een interessante innovatie verwerkt: virtuele ramen. Dit zijn vliegtuigraamvormige schermen die via camera’s aan de buitenkant van het toestel aan de passagiers in de middenstoelen tonen wat de passagiers bij de echte ramen zien als zij naar buiten kijken. Sinds vrijdag doen de eerste toestellen met de nieuwe first class dienst op de routes van Dubai naar Brussel en Genève. Journalist Zach Honig vloog mee om die virtuele ramen aan het grote publiek te laten zien:

Aan het begin van deze video vertelt Honig er nog kort iets over:

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button