AirlinesFrequente reizigerNieuws

Air France na bijna 20 jaar weer van Parijs naar Taipei

Vanaf 16 april volgend jaar zal Air France na bijna twintig jaar weer vanuit Parijs Charles de Gaulle naar de hoofdstad van Taiwan, Taipei vliegen, zo meldt de maatschappij.Vlucht
Met een Boeing 777-200 zal Air France driemaal per week vanuit Parijs Charles de Gaulle naar Taipei vliegen. Er is ruimte voor 280 passagiers verdeeld over 40 stoelen in business class, 24 in premium economy en 216 in economy. Op maandag, donderdag en zaterdag vertrekt vlucht AF552 om 13:35 uur vanuit Parijs en landt om 8:15 uur ’s ochtends de volgende dag in Taipei. Vlucht AF557 vertrekt in Taipei om 10:25 Europese tijd en landt in Parijs om 18:20 uur.

KLM
KLM vliegt al zeven keer per week naar de hoofdstad van Taiwan met een Boeing 777 vanuit Schiphol. De vluchten van Air France vanuit Parijs zijn een aanvulling op het huidige aanbod naar Taipei.

Taipei
Taipei is de hoofdstad van Taiwan, een provincie in China, en heeft 2,7 miljoen inwoners. De stad is bekend om de skyline, de Drakenbergtempel en de Taipei 101 toren.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.

Gerelateerde artikelen