AirlinesFrequente reizigerNieuws

Air France weer rechtstreeks naar Sint Maarten

Air France hervat de rechtstreekse vlucht tussen Parijs Charles de Gaulle en Sint Maarten Princess Juliana International Airport, zo meldt de luchtvaartmaatschappij. Wegens de vernielingen aan het vliegveld door orkaan Irma konden er een tijd lang geen vliegtuigen landen op het vliegveld.Januari
Vanaf 13 januari tot en met 26 maart, het einde van het winterseizoen, vliegt Air France wekelijks rechtstreeks tussen Parijs en Sint Maarten met een Airbus A340. Het toestel biedt ruimte aan 275 passagiers, waarvan 30 in business class, 21 in premium economy en 224 in economy.

Maart
Van 27 maart tot en met 13 juni volgend jaar wordt er tussen Sint Maarten en Parijs wekelijks met een Airbus A330-200 gevlogen met ruimte voor 208 reizigers. Er zijn 40 stoelen in business class, 21 in premium economy en 147 in economy.

Juni
Van 14 juni tot en met 27 oktober 2018, het einde van het  zomerseizoen, zal er tweemaal per week met een Airbus A330-200 gevlogen worden tussen Parijs en Sint Maarten.

Kerst
Voor de feestdagen last Air France twee speciale vluchten in tussen de Franse hoofdstad en het eiland, namelijk op 23 december en 6 januari.

KLM
Ook vanuit Parijs Orly worden in samenwerking met Air Antilles dagelijks vluchten uitgevoerd naar het vliegveld Grand Case op Sint Maarten via Pointe-à-Pitre. KLM vliegt ook naar het eiland twee keer per week met een Airbus A330 vanuit Schiphol.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.