IndustrieNL nieuwsOverig nieuwsProfessional

Airtrade Holland breidt activiteiten in België uit

Het Nederlandse technologiebedrijf Airtrade Holland, een bedrijf dat zich toelegt op reistechnologie zoals reserveringsplatforms, breidt de activiteiten uit naar België, zo meldt Airtrade.België
Sinds oktober van dit jaar is Airtrade Holland door de International Air Transport Association (IATA) geaccrediteerd voor de Belgische markt. De uitbreidingsplannen naar de zuiderburen kregen concreet vorm in 2016. Groeiende interesse voor het bedrijf vanuit België heeft ertoe geleid dat Airtrade een brede verkenning startte naar een strategische uitbreiding.  Nu is de eerste vesting  in Antwerpen geopend.

September
Jeroen Martron, de ceo van Airtrade zegt over de uitbreiding: “Sinds half september is Airtrade gevestigd in België, onder de naam Airtrade Belgium. Voor ons was het belangrijk dat er een bedrijf werd neergezet met een echt Belgische structuur. In Nederland zetten we al 27 jaar kwalitatief hoge producten en diensten in de markt maar we realiseren ons dat de Belgische markt geen één op één kopie is van de Nederlandse en passen onze marktbenadering daarop aan”.

Tech
Sinds 27 jaar richt het bedrijf zich op het ontwikkelen en verspreiden van reistechnologie zoals platformen voor boekingen van vliegtickets, huurauto’s en hotels en heeft klanten als KLM, D-reizen en vliegtickets.nl.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.