fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

KLM Boeing 747 geland op Twente Airport – video

Een gepensioneerde Boeing 747 van KLM, de PH-BFR, is zojuist geland op Twente Airport. Het toestel vertrok om 12:37 van Schiphol en kwam een half uurtje later aan op de luchthaven bij Enschede. Daar zal de 23 jaar oude 747 gedemonteerd worden door het bedrijf AELS, zodat de onderdelen kunnen worden doorverkocht. Bekijk hieronder de beelden van de aankomst:

Update: bekijk hieronder ook enkele foto’s van de aankomst.

©Frank Peters
©Remco de Wit
©Remco de Wit
©Remco de Wit
©Remco de Wit

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator m√©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button