AirlinesFrequente reizigerKLMNieuwsNL nieuws

KLM vliegt komende zomer dagelijks naar Växjö

Komende zomer vliegt KLM dagelijks naar Växjö in Zweden, zo meldt de luchtvaartmaatschappij.Vlucht
Volgend jaar zomer vliegt KLM iedere dag van Schiphol naar Växjö in Zweden. De vluchten worden met een Embraer 175 uitgevoerd. Het toestel biedt plaats aan 88 passagiers. Met de toevoeging van de stad aan het netwerk van KLM komt het aantal bestemmingen in Europa waar de maatschappij rechtstreeks op vliegt op 89 te liggen.

Ikea
Barry ter Voert, de senior vice president van KLM Europe, is trots op de nieuwe bestemming: “Noord-Europa is een sterke en aantrekkelijke regio waar KLM al over een uniek netwerk beschikt. We zijn er trots op dat we de eerste grote internationale luchtvaartmaatschappij zijn die dagelijks vluchten naar Växjö, de bakermat van IKEA, gaat uitvoeren”.

Växjö
Växjö is een stad in het zuiden van Zweden en de hoofdstad van de regio Kronoberg. De stad telt 66.275 inwoners en noemt zichzelf ‘de groenste stad van Europa’. De stad biedt makkelijk toegang tot de omliggende natuurgebieden en heeft een universiteit.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.