AirlinesFrequente reizigerNieuws

Nieuwe bestemming Turkish Airlines in Oekraïne

Vanaf 28 december vliegt Turkish Airlines naar een nieuwe bestemming in Oekraïne, Zaphorizhzia, zo meldt de luchtvaartmaatschappij. Het is de zesde bestemming die de airline in Oekraïne aandoet.

Vlucht
De nieuwe route tussen de Turkse stad Istanbul en Zaphorizhzia in het zuidoosten van Oekraïne wordt vier maal per week gevlogen. Op maandag, woensdag, zaterdag en zondag vertrekt vlucht TK 1469 om 16:15 uur lokale tijd in Istanbul en landt om 18:05 op het vliegveld van Zaphorizhzia. Op dezelfde dagen vliegt vlucht TK 1470 om 19:00 uur lokale tijd terug naar Istanbul en landt daar om 21:00 uur.

Oekraïne
De Turkse luchtvaartmaatschappij vliegt al op vijf andere bestemmingen in Oekraïne. Kiev, Odessa, Dneprepetrovsk, Lvov en Kherson zitten al in het netwerk van Turkish Airlines. De vluchten naar Zaphorizhzia worden met een Airbus A319-132 toestel gevlogen. In het toestel kunnen 132 passagiers plaatsnemen. Het toestel heeft een lengte van 33.84 meter en een spanwijdte van 34.10 meter. De A319 kan op een maximale hoogte van 12.100 meter vliegen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button