AirlinesFrequente reizigerNieuws

Nieuwe Europese bestemmingen voor flydubai

Luchtvaartmaatschappij flydubai voegt twee nieuwe Europese bestemmingen toe aan het netwerk, zo meldt de airline. Vanaf komende zomer vliegt flydubai naar Krakau en Catania.

Krakau
Vanaf acht april vliegt de maatschappij uit Dubai rechtstreeks naar de tweede grootste stad van Polen, Krakau. Het is niet de eerste bestemming in Oost-Europa, de maatschappij vliegt al naar Belgrado, Bratislava, Boekarest, Skopje, Praag, Sarajevo en Sofia.

Catania
Vanaf 13 juni vliegt de airline naar Catania, een stad op het Italiaanse eiland Sicilië. Het is de eerste bestemming voor flydubai in het zuiden van Europa. Naar beide bestemmingen wordt met een Boeing 737 MAX 8 gevlogen. Met de toevoeging van de twee steden aan het netwerk van flydubai komt het aantal Europese bestemming op vierentwintig.

Vraag
Jeyhun Efendi, topman van flydubai licht de keuze voor de nieuwe bestemmingen toe: “flydubai is de eerste maatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten die directe vluchten naar Krakau en Catania aanbiedt en we zijn enthousiast om voor de eerste keer naar het zuiden van Europa te vliegen. We zien een stijgende vraag naar onze zomer bestemmingen dus hebben we besloten om ons netwerk met deze nieuwe routes uit te breiden. We kijken er naar uit om te starten met de vluchten naar Krakau en Catania en de nieuwe mogelijkheden die de routes bieden voor handel en toerisme”.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen