AirlinesFrequente reizigerNieuws

Nieuwe Kroatische bestemmingen voor Brussels Airlines

Brussels Airlines breidt de bestemmingen in Kroatië uit met Zadar en Split, zo meldt de luchtvaartmaatschappij. Vanaf komend voorjaar vertrekken de eerste vluchten vanuit Brussels Airport.

Vluchten
Vanaf 28 april tot 6 oktober vliegt Brussels Airlines naar de tweede grootste stad van Kroatië, Split. De vluchten vertrekken op woensdag en zaterdag. Van 12 mei tot en met 19 september vertrekken de vluchten van Brussels Airport naar Zadar, een toeristische havenstad aan de noordkant van de Dalmatische kust. In deze periode vertrekt iedere zaterdag een vlucht naar Zadar Airport.

Kroatië
De Belgische luchtvaartmaatschappij vliegt al naar Zagreb, de hoofdstad van Kroatië, en de havenstad Dubrovnik. Met de nieuwe bestemmingen komende zomer worden er vier bestemmingen in Kroatië bediend.

Brussels Airlines
Brussels Airlines is lid van de Lufthansa Groep en Star Alliance. De vloot bestaat uit 51 vliegtuigen en voert dagelijks meer dan 300 vluchten uit. De luchtvaartmaatschappij vliegt naar 90 Europese bestemmingen, 24 bestemmingen in Afrika en drie bestemmingen in Noord-Amerika. Ook worden er vluchten naar Tel Aviv en Mumbai gevlogen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen