AirlinesLiefhebberNaast het nieuws

Turkish komt met nieuwe 777F naar Nederland

Turkish Airlines ontving vorige week haar eerste Boeing 777 Freighter. Routesonline meldt vandaag dat het toestel ook naar Maastricht-Aachen Airport komt.

De 777F zal vanaf aanstaande donderdag één keer per week dienst doen op de route Istanbul Ataturk – Riyadh – Entebbe – Nairobi – Izmir – Maastricht – Istanbul Ataturk. Het toestel vervangt de 747.

777F
Turkish Airlines heeft in totaal twee 777 Freighters gekocht om de vrachttak uit te breiden. De toestellen zijn gebaseerd op de 777-200(LR) en kunnen 9000 kilometer afleggen met een payload van 102.000 kilo.

Bekijk hieronder een filmpje over Turkish’ nieuwste aanwinst:

Update 13:45: De 777F van Turkish staat momenteel ook op Maastricht Airport. Vanochtend om 11:53 is het toestel geland.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close