Editors choiceLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Vluchten wijken door sneeuw uit naar Rotterdam – foto’s

Door de hevige sneeuwval konden veel vliegtuigen vandaag niet landen op Brussels en Eindhoven Airport. Een deel daarvan is daarom uitgeweken naar Rotterdam The Hague Airport, waar het veel drukker is dan normaal. Zo waren er onder andere toestellen van WOW Air, Scandinavian en Ryanair te zien. Hoewel het panoramaterras gesloten is, biedt dat toch kansen voor mooie plaatjes. Hieronder staan er een paar. Wie er nog meer heeft gemaakt, kan ze sturen naar redactie [at] upinthesky.nl en dan zetten we ze bij dit bericht.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button