fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Business class bij Eurowings vanaf volgend jaar

De Duitse luchtvaartmaatschappij Eurowings biedt vanaf volgend voorjaar ‘BIZclass’, business class plaatsen, aan op diverse langeafstandsvluchten, zo meldt de airline.

BIZclass
Volgens Eurowings is het de eerste low-cost maatschappij die business class aanbiedt op langeafstandsvluchten. Vanaf eind april volgend jaar kunnen reizigers gebruik maken van deze optie. De premiere van ‘BIZclass’ zal zijn op de ITB reisbeurs begin maart in Berlijn.

Stoelen
Het aanbod van business class bij Eurowings houdt in dat reizigers van meer beenruimte, meer service en grotere stoelen gebruik kunnen maken. De stoelen kunnen door een druk op een knop omgevormd worden tot een bed van twee meter in lengte. De al bestaande klassen bij Eurowings, basic, smart en best, blijven onveranderd.

Zakelijk
Oliver Wagner, de ceo van Eurowings ziet een stijgende vraag naar meer comfort op langeafstandsvluchten: “we zien een sterke vraag naar meer top producten van ons bedrijf op routes die vaak gebruikt worden door zakelijke reizigers. Bijvoorbeeld routes naar de Verenigde Staten van Düsseldorf naar New York, Miami en Fort Myers.” Volgens Wagner worden tickets voor de business class plaatsen tegen goedkope prijzen aangeboden.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button