fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Condor vanaf Frankfurt naar Kuala Lumpur

In het winterseizoen van volgend jaar vliegt de Duitse luchtvaartmaatschappij Condor driemaal per week van Frankfurt naar Kuala Lumpur, zo meldt de airline.

Vakantie
De route tussen Frankfurt en Kuala Lumpur wordt op maandag, donderdag en zondag vanaf november 2018 met een Airbus A330 gevlogen. Het wordt de tweede nieuwe winterbestemming volgend jaar, Condor vliegt dan ook naar Quito in Ecuador. De vluchten worden op vraag naar meer zonbestemmingen tijdens de winter ingezet.

Minister
De minister van Toerisme en Cultuur van Maleisië, Dato Seri Mohamed Nazri bin Abdul Aziz, is blij met de nieuwe verbinding: “De nieuwe route tussen Kuala Lumpur en Frankfurt is een grote verbetering in de connectiviteit tussen de twee werelddelen. Doordat Maleisië een smeltkroes is van culturen, mooie stranden heeft en heerlijk eten biedt de nieuwe vlucht de mogelijkheid aan reizigers om dit allemaal te ontdekken”.

Condor
Condor is een dochtermaatschappij van Thomas Cook GmbH en vliegt sinds 1956 naar ongeveer tachtig bestemmingen in Europa, de Verenigde Staten, Afrika en Azië. Condor heeft 42 vliegtuigen in de vloot bestaande uit negen Airbus A320’s, zeven A321’s, tien Boeing 757-300’s en zestien Boeing 767-300’s.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button