fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Nieuwe bestemmingen Tui Fly vanaf Rotterdam en Eindhoven

Tui Fly biedt vanaf komende zomer nieuwe vluchten aan vanaf de luchthavens in Rotterdam en Eindhoven, zo meldt de Nederlandse luchtvaartmaatschappij.

Eindhoven
Vanuit Eindhoven Airport zullen vanaf volgend jaar zomer vluchten worden uitgevoerd naar de volgende vakantiebestemmingen. Er wordt gevlogen naar Ohrid in Macedonië, Lanzarote, Palma de Mallorca, Tenerife, Fuerteventura in Spanje en als laatste naar Kos in Griekenland.

Rotterdam
Vanuit Rotterdam The Hague Airport vliegt Tui Fly naar de volgende zonbestemmingen. Net zoals in Eindhoven gaan er vluchten naar Lanzarote, Palma de Mallorca, Tenerife en Fuerteventura in Spanje. Daarnaast wordt de route tussen Rotterdam en Antalya in Turkije gevlogen alsook naar de eilanden Rhodos en Kreta in Griekenland. De laatste bestemming waarop vanuit Rotterdam gevlogen wordt is het eiland Brač in Kroatië.

Regio
Volgens de luchtvaartmaatschappij is er een stijgende vraag naar vluchten vanuit regioluchthavens, met deze reden breiden ze het aanbod van vakantiebestemmingen in de zomer uit op de twee betreffende luchthavens. Tui Fly heeft de ambitie om verder te groeien op Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Beide vliegvelden bieden daar goede mogelijkheden voor, aldus de airline.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button