fbpx
Frequente reizigersLiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijk

Top 5 vakantiebestemmingen waar Nederlanders kerst vieren

Reisorganisatie Tui heeft de top vijf vakantiebestemmingen waar Nederlanders de kerstdagen doorbrengen geïnventariseerd.

Kerst
De vakantiebestemmingen waar Nederlanders naar toe gaan tijdens de kerstperiode is volgens Tui op te delen in twee categorieën, de zonbestemmingen en sneeuwbestemmingen. De meeste Nederlanders kiezen voor de zon in Spanje. Hieronder de top vijf:

  1. Canarische eilanden
  2. Oostenrijk
  3. Curaçao
  4. Kaapverdië
  5. Egypte

Zon
Voor reizigers die de zon opzoeken blijft Spanje de populairste bestemming en dan voornamelijk de zon zekere Canarische eilanden. De Kaapverdische eilanden worden ook steeds populairder met name door de all inclusive hotels en brede stranden van de eilanden Sal en Boa Vista. Egypte is bezig aan een opmars nadat het enkele jaren minder in trek was. Vooral doordat Sharm el Sheikh weer goed bereikbaar is voor de toeristen.

Sneeuw
Niet alleen Oostenrijk blijft in trek bij mensen die graag toch de kerst in de sneeuw vieren, ook reizen naar Finland worden steeds populairder. De bestemming staat nog niet in de top vijf, maar de vraag naar reizen naar Finland stijgt, vooral het noorderlicht zien blijkt voor veel vakantiegangers een reden om naar het hoge noorden te reizen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button