Frequente reizigerLiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsOpmerkelijk

Top 5 vakantiebestemmingen waar Nederlanders kerst vieren

Reisorganisatie Tui heeft de top vijf vakantiebestemmingen waar Nederlanders de kerstdagen doorbrengen geïnventariseerd.

Kerst
De vakantiebestemmingen waar Nederlanders naar toe gaan tijdens de kerstperiode is volgens Tui op te delen in twee categorieën, de zonbestemmingen en sneeuwbestemmingen. De meeste Nederlanders kiezen voor de zon in Spanje. Hieronder de top vijf:

  1. Canarische eilanden
  2. Oostenrijk
  3. Curaçao
  4. Kaapverdië
  5. Egypte

Zon
Voor reizigers die de zon opzoeken blijft Spanje de populairste bestemming en dan voornamelijk de zon zekere Canarische eilanden. De Kaapverdische eilanden worden ook steeds populairder met name door de all inclusive hotels en brede stranden van de eilanden Sal en Boa Vista. Egypte is bezig aan een opmars nadat het enkele jaren minder in trek was. Vooral doordat Sharm el Sheikh weer goed bereikbaar is voor de toeristen.

Sneeuw
Niet alleen Oostenrijk blijft in trek bij mensen die graag toch de kerst in de sneeuw vieren, ook reizen naar Finland worden steeds populairder. De bestemming staat nog niet in de top vijf, maar de vraag naar reizen naar Finland stijgt, vooral het noorderlicht zien blijkt voor veel vakantiegangers een reden om naar het hoge noorden te reizen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/