fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

Twee nieuwe binnenlandse routes voor HOP!

Volgend jaar maart lanceert HOP!, de regionale dochtermaatschappij van Air France, twee nieuwe routes in Frankrijk vanuit Lille en Marseille, zo meldt website l’aérien.

Lille
Vanaf 25 maart vliegt HOP! tussen Lille, de grensstad in het noorden van Frankrijk, en Brest een havenstad in het noordwesten van Frankrijk in Bretagne. De vluchten worden van maandag tot en met vrijdag en zondag gevlogen. Het toestel waarmee tussen Lille-Lesquin en Brest-Bretagne gevlogen wordt is een Embraer 145 waar 50 passagiers in plaats kunnen nemen.

Marseille
Op dezelfde datum wordt de nieuwe route tussen Marseille, een havenstad in het zuiden van Frankrijk, en Metz/Nancy in het noordoosten van Frankrijk gelanceerd. Ook deze vlucht wordt met een Embraer 145 uitgevoerd en vliegt vier keer per week op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag.

Vliegvelden
De route naar Lille is de vierde binnenlandse route voor HOP! die vanuit Brest gevlogen wordt. Vanaf het vliegveld in Bretagne gaan er al vluchten naar Parijs-Orly, Parijs-Charles de Gaulle en Lyon. Metz/Nancy wordt de negende bestemming vanuit Marseille voor de dochtermaatschappij van Air France. Er wordt vanuit de havenstad al gevlogen op Parijs-Charles de Gaulle en Orly, Brest, Lyon, Lille, Bordeaux, Straatsburg en Schiphol.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button