Bedrijven uitgelichtFrequente reizigerNieuws

VCK biedt alle reisinformatie in één app

VCK Travel heeft de app AirGo-M volledig vernieuwd en ontstresst daarmee de reiziger. Alle boekingen worden automatisch getoond in de app. De passagier heeft zo altijd alle persoonlijke reisinformatie bij de hand. Naast het tonen van alle reisdocumenten zoals bijvoorbeeld een vliegticket, een hotelkamer of een huurauto, ziet de reiziger in de AirGo-M app ook extra informatie over onder andere airports, terminals, gates en locaties wereldwijd.

Behoefte
Met deze app voorziet VCK in de behoefte van de moderne zakenreiziger. Managing Director Ed Berrevoets van VCK Travel: “Wij zien een duidelijke trend in de markt. Reizigers willen op elk moment bij alle informatie kunnen. Of het nu gaat om reisgegevens, het adres van een luchthaven of de openingstijden van een autoverhuurbedrijf. De reiziger wil daar niet naar hoeven zoeken.”

“De wereldwijd meest gebruikte apps van Worldmate en Tripit zijn overgegaan in andere handen, waardoor de continuïteit van het gebruik daarvan voor veel zakenreizigers is gestopt”, aldus Berrevoets. “De overige apps bieden te weinig mogelijkheden of sluiten op andere wijze niet aan bij de wensen van onze klanten. Daarom hebben wij besloten om in eigen beheer een nieuw platform te ontwikkelen, waarmee we nu zowel op basis van Apple’s iOS als op Android devices onze app kunnen aanbieden. De eerste versie van de app is vanaf vandaag beschikbaar in de appstore van Apple en de Google Play appstore.”

Boekingen
Alle boekingen (ook van eerdere reizen) worden overzichtelijk getoond. Berrevoets: “Onze klanten zijn natuurlijk al langer bekend met AirGo. Dat is ons online boekingsplatform. Alle boekingen die daar gemaakt worden verschijnen automatisch in de nieuwe app. Net als overigens de boekingen die de Travel Consultants voor onze klanten maken.”

Op maat gemaakt
VCK Travel heeft de nieuwe app volledig in eigen beheer gemaakt. Dat biedt een aantal voordelen. “Wij bieden de app aan in meerdere varianten. Je kunt als reiziger de standaardversie van AirGo-M gebruiken”, aldus Berrevoets. “Je kunt er als bedrijf ook voor kiezen om de app volledig in de look & feel van de eigen organisatie te laten zetten. Het is zelfs mogelijk om alle functionaliteiten te bepalen.”


Beveiliging

Ook voor de beveiliging is het een voordeel dat VCK alles in eigen beheer heeft. “Security is een absolute must. Onze klanten moeten er op kunnen vertrouwen dat hun gegevens veilig zijn. Daarom werken we met een lokale encrypted database en worden reizigers geïdentificeerd onder andere op basis van een telefoonnummer. Uiteraard hebben reizigers alleen toegang tot de eigen gegevens”, zegt de Managing Director van VCK Travel.

Ontwikkeling
Met de app biedt VCK Travel service op maat. AirGo-M is continu in ontwikkeling. Dagelijks is een team van developers bezig met verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

Berrevoets: “Inmiddels zijn we al weer bezig met de volgende versie, die over een paar weken zal verschijnen met nog meer functionaliteiten. De mobiele app past in ons beleid om te werken aan een ecosysteem voor onze zakenreizigers, waar Tripdrive en Analytics ook al deel van uitmaken.”

De app is gratis te downloaden via www.airgo-m.nl

Tags

Partner Content

Uw bedrijf ook op Up in the Sky? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Gerelateerde artikelen

Back to top button