fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Vijftien nieuwe routes voor easyJet vanuit Frankrijk

De low-cost luchtvaartmaatschappij easyJet vliegt vanaf volgend jaar vanuit Frankrijk op 15 nieuwe routes. De vluchten vertrekken vanuit Bordeaux, Lyon en Nice, zo meldt de Franse website l’aérien.

Bordeaux
Vanuit  Bordeaux vertrekken de meeste nieuwe vluchten. Vanuit de stad in het zuidwesten van Frankrijk vertrekken er volgend jaar zomer vluchten naar Londen-Stansted, Catania, Luxemburg, Bastia, Faro en Heraklion. De nieuwe bestemming waar vanaf alle drie de genoemde vliegvelden op gevlogen wordt is Tel Aviv.

Nice
Vanuit de zuidelijke havenstad Nice wordt er vanaf komende zomer gevlogen op Tel Aviv, Biarritz, Catania en Sevilla. Ook wordt op het vliegveld een vijfde vliegtuig gestationeerd.

Lyon
Vanuit Lyon, gelegen in het oosten van Frankrijk, worden nieuwe routes naar Corfu, Fuerteventura, Tel Aviv en Rennes gevlogen.

Rennes
Rennes ligt in het westen van Frankrijk en is de nieuwe binnenlandse bestemming voor easyJet in Frankrijk. Vanaf 26 maart volgend jaar vliegt de Britse luchtvaartmaatschappij tussen Lyon en Rennes met een Airbus A320 waar 180 passagiers mee vervoerd kunnen worden.

Routes
Met de vijftien nieuwe bestemmingen biedt easyJet komende zomer vanuit Frankrijk een totaal van 250 vluchten aan naar verschillende bestemmingen, waaronder 31 binnenlandse vluchten.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button