AirlinesFrequente reizigerNieuws

Vijftien nieuwe routes voor easyJet vanuit Frankrijk

De low-cost luchtvaartmaatschappij easyJet vliegt vanaf volgend jaar vanuit Frankrijk op 15 nieuwe routes. De vluchten vertrekken vanuit Bordeaux, Lyon en Nice, zo meldt de Franse website l’aérien.

Bordeaux
Vanuit  Bordeaux vertrekken de meeste nieuwe vluchten. Vanuit de stad in het zuidwesten van Frankrijk vertrekken er volgend jaar zomer vluchten naar Londen-Stansted, Catania, Luxemburg, Bastia, Faro en Heraklion. De nieuwe bestemming waar vanaf alle drie de genoemde vliegvelden op gevlogen wordt is Tel Aviv.

Nice
Vanuit de zuidelijke havenstad Nice wordt er vanaf komende zomer gevlogen op Tel Aviv, Biarritz, Catania en Sevilla. Ook wordt op het vliegveld een vijfde vliegtuig gestationeerd.

Lyon
Vanuit Lyon, gelegen in het oosten van Frankrijk, worden nieuwe routes naar Corfu, Fuerteventura, Tel Aviv en Rennes gevlogen.

Rennes
Rennes ligt in het westen van Frankrijk en is de nieuwe binnenlandse bestemming voor easyJet in Frankrijk. Vanaf 26 maart volgend jaar vliegt de Britse luchtvaartmaatschappij tussen Lyon en Rennes met een Airbus A320 waar 180 passagiers mee vervoerd kunnen worden.

Routes
Met de vijftien nieuwe bestemmingen biedt easyJet komende zomer vanuit Frankrijk een totaal van 250 vluchten aan naar verschillende bestemmingen, waaronder 31 binnenlandse vluchten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close