AirlinesEditors choiceFrequente reizigerNieuws

Norwegian van Amsterdam naar New York JFK

Vanaf mei komend jaar vliegt Norwegian rechtstreeks van Amsterdam naar New York JFK. De lowcost maatschappij gaat daarmee de directe concurrentie aan met KLM en Delta.

Vier
Norwegian vliegt vanaf 7 mei vier keer per week tussen de twee steden. De vluchten vertrekken vanaf Amsterdam op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag om 12:25 uur en worden uitgevoerd door een 787 Dreamliner. De aankomst is New York van vlucht DY7701 is om 14:25 uur.

Terug
De directe terugvluchten vertrekken steeds om 18:30 uur op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Het toestel komt de volgende dag om 07:30 uur op Schiphol aan.

Prijzen
Norwegian vraagt voor een enkele reis 170 euro. Dat is de vanaf-prijs uiteraard. Wil je ook twee maaltijden, stoelreservering en een koffer in het ruim dan komt er 75 euro bovenop. Een KLM ticket kost in mei vanaf 470 euro. Dat is zonder ruimbagage, wel een koffer mee? Dan komt er nog 80 euro bij. Een week geleden kondigde KLM aan een nieuw soort tarieven te hanteren voor vluchten naar de VS en Canada.

Meer VS
Het is niet de enige nieuwe route tussen de VS en Europa die Norwegian vandaag aankondigt. De maatschappij vliegt vanaf komende zomer ook tussen JFK en Madrid, Los Angeles en Madrid en Los Angeles en Milaan Malpensa. In totaal zijn er nu 61 trans-Atlantische routes voor de maatschappij.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/