AirlinesFrequente reizigerNieuws

Groen licht voor Suriname-vluchten Insel Air

Insel Air mag zijn vluchten maandag naar Suriname toch voortzetten. Dat zegt Jurgen Lippinkhof, directeur van Insel Air tegenover DAGonline en stelt de maatschappij op haar website.

Onzeker
Het was lange tijd onzeker of de vluchten hervat mogen worden. Eerst moesten openstaande schulden en technische zaken van de maatschappij op orde zijn. De Surinaamse luchtvaartautoriteit CASAS gaf op 7 december toestemming voor het uitvoeren van de vluchten. De maatschappij voldoet aan alle veiligheidseisen.

Geld
“Bepaalde bedrijven zien ons liever niet komen. Maar wij gaan doen wat we de afgelopen jaren gedaan hebben en dat is voor betaalbare tarieven vliegen tussen Suriname en Curaçao”, aldus Lippinkhof tegenover DAGonline. Mensen die al eerder een vliegticket naar Suriname hadden gekocht, kregen hun geld terug of de mogelijkheid om de reisdatum te verplaatsen.

Paramaribo
Vanaf maandag 18 december vliegt de maatschappij op maandag en vrijdag op Paramaribo met een MD-83. Het bedrijf heeft schulden bij de Surinaamse maatschappijen SLM en Fly All Ways.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close