fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

VLM vliegt kinderen naar Legoland

Het Belgische VLM Airlines kwam dit jaar met een vroeg kerstcadeau en vloog twintig kinderen met een Fokker 50 naar Legoland in het Verenigd Koninkrijk.

Vlucht
VLM zegt dat ze met kerst in aantocht een gratis uitstap wilde bieden aan kinderen die het iets minder breed hebben. De Fokker vertrok zondagochtend vanaf de Luchthaven Antwerpen en landde op Farnborough. Van daaruit ging het met een bus naar Legoland Windsor Resort. Op de terugweg landde de kinderen om 19:25 weer op de Antwerpse luchthaven.

Kerstgebaar
“Zes weken geleden maakte VLM Airlines een succesvolle comeback op de route tussen Antwerpen en Londen City. Om dit te vieren wilden de medewerkers van onze luchtvaartmaatschappij een kerstgebaar stellen voor een aantal kinderen die het minder makkelijk hebben in onze samenleving”, aldus Carl Runge, COO van VLM Airlines. “Ik ben dan ook trots op eenieder die aan dit project heeft meegewerkt. Het is op momenten als deze dat we beseffen wat echt belangrijk is in het leven en hoeveel een mooi gebaar plezier kan doen. De glimlach op de kindergezichten sprak boekdelen.”

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button