fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Nieuwe route Flybe tussen Londen en Antwerpen

Vanaf 25 maart volgend jaar vliegt luchtvaartmaatschappij Flybe tussen Antwerpen en Londen Southend, zo meldt Flybe.

Route
De vlucht tussen Londen Southend en Antwerpen wordt met een ATR72 turboprop gevlogen. Er is ruimte voor maximaal 70 passagiers in het toestel. De route wordt vier maal per week bediend op iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag. In totaal duurt de vlucht 55 minuten tussen de steden.

Venetië
Het is niet de enige nieuwe route die Flybe komende zomer gaat bedienen. Vanaf 27 maart wordt er twee keer per week gevlogen tussen Cardiff en Venetië, op zaterdag en dinsdag. Deze vluchten worden met een Embraer E175 en Embraer E195 uitgevoerd. In de E175 kunnen maximaal 88 passagiers plaatsnemen en in de E195 maximaal 124 passagiers afhankelijk van de configuratie.

Belfast
De andere nieuwe route voor Flybe is die vanaf 15 juni volgend jaar tussen Belfast en Doncaster/Sheffield. Deze route wordt vier keer per week gevlogen met een Embraer E175.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button