fbpx

Review JW Marriott Hotel Mexico City

Hotelketen JW Marriott heeft in Mexico Stad twee hotels. Up bezocht op uitnodiging het Marriott Mexico City. Bij binnenkomst valt de grootte van de lounge en de ontvangst op. Hoge plafonds met veel planten en overal marmer. Je wordt vriendelijk ontvangen door het personeel dat (ook ’s ochtends vroeg) overvloedig aanwezig is. Inchecken om 5 uur ’s ochtends was geen enkel probleem.

Het Marriott is voornamelijk gericht op de zakelijke gast. Er zijn diverse zalen beschikbaar en ook is er een business center waar gebruik gemaakt kan worden van computers en printers. Dat is te zien aan de clientèle, een voornamelijk internationaal zakelijk publiek. Verder uiteraard ook toeristen die gebruik maken van het hotel.

Locatie
Het hotel is gelegen in de buurt Polanco tegenover onder andere het Auditorio Nacional en militair sportterrein Campo Militar Marte. Te herkennen aan een werkelijk gigantische Mexicaanse vlag. Deze buurt heeft veel hotels, musea, restaurants en winkels. Het is een veilige buurt met veel parken waar je prima door heen kunt lopen. Er is extreem veel politie in deze buurt om te garanderen dat de toeristen niets gebeurt.

Uitzicht vanaf kamer

Kamer
Kamer 2424 op de vierentwintigste verdieping is bijzonder ruim en het uitzicht is indrukwekkend. Er is een bureau, een lounge stoel, kingsize bed en een enorme televisie. Er zijn aansluitingen om je laptop aan te sluiten op de tv en ook is het mogelijk om je eigen Netflix te gebruiken. De badkamer is ook ruim met een grote douche. De kamer wordt meerdere malen per dag schoongemaakt. In het hele hotel is er WiFi beschikbaar.

Kamer 2424

Executive Lounge
Het Marriot beschikt over een executive lounge waar de gasten 24 uur per dag terecht kunnen voor koffie en drankjes. Ontbijt en borrel worden hier ook geserveerd. De bediening is bijzonder vriendelijk en attent. Na de eerste keer weten ze kamernummer en welke koffie je wilt. Ook denken ze graag mee over de beste plekken in de stad om te bezoeken.

Ontbijt

Zwembad
Het hotel beschikt over een buitenzwembad op de zevende verdieping. Daar is ook een gym en sauna. Je kunt naast het zwembad op het terras in de zon zitten.

Service
De service van het hotel is uitstekend. Het hotel heeft veel personeel en men is zeer behulpzaam, van de schoonmaker tot conciërge.

Glazenwasser

Conclusie
Het Marriott is een uitstekende uitvalsbasis om Mexico Stad te bezoeken. De combinatie van een mooie kamer met hele goede service en een prima locatie maakt dit hotel echt een aanrader. Met recht een 5 sterren hotel.

Gerelateerde artikelen

Back to top button